Workshop Kruidenstempelmassage

06 Jul 2017

SNEEK - Op donderdag 6 en 13 juli a.s. organiseren wij een workshop Kruidenstempelmassage. Kruidenstempelmassage is een massage met Thaise kruidenkompressen. De massage is zeer heilzaam en weldadig. De kruiden reinigen het lichaam van binnen en van buiten, vergroten de weerstand, stimuleren de werking van de inwendige organen en hebben een kalmerend effect. Door de warmte ontspannen de spieren en worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Onze workshop is interessant voor iedereen die de basisbeginselen en technieken van de kruidenstempelmassage zich eigen wil maken. In een ontspannen sfeer en op down-to earth manier wordt uitleg en oefening afgewisseld. Je oefent de technieken direct met andere deelnemers. Wij leren je hoe waardevol een kruidenstempelmassage kan zijn voor lichaam en geest. Tijdens de workshop leer je:

Een complete massage met kruidenstempels te geven

Over de keuze van kruidenstempels en massageolie

Contra-indictaties herkennen; wanneer is een kruidenstempelmassage niet verantwoord

Na de workshop ontvang je een certificaat en beheers je de basis van het masseren met kruidenstempels en kunt zelfstandig je massagevaardigheid verder ontwikkelen. De workshop bestaat uit twee dagdelen.